با برگزاری 4 سخنرانی علمی و تخصصی در نخستین نمایشگاه چاپ سه بعدی؛
فناوریهای نو در صنعت چاپ سهبعدی بررسی شد
با برگزاری 4 سخنرانی علمی و تخصصی در نخستین نمایشگاه چاپ سه بعدی؛
در نخستین روز از برگزاری نخستین نمایشگاه چاپ سهبعدی، 4 سخنرانی علمی در بخش سخنرانیهای علمی در حوزه فناوریهای نوظهور چاپ سهبعدی و کاربردهای آن توسط اساتید برجسته ارائه شد.
به گزارش ستاد خبری نمایشگاه چاپ سهبعدی؛ در نخستین روز از برگزاری نمایشگاه چاپ سهبعدی، در بخش سخنرانیهای علمی نخستین نمایشگاه چاپ سه بعدی، مباحثی چون «چشماندازی بر فناوری چاپ سهبعدی فلزی»، «ساخت داربستهای مهندسی بافت با فناوری چاپ سهبعدی»، « استفاده از فناوری چاپ سهبعدی در دندانپزشکی» و «فبلبها و ساخت دیجیتال» ارائه شد.
این سخنرانیها با هدف تبیین اهمیت فناوری چاپ سهبعدی برگزار شد و تأثیر این فناوری بر حوزههای گوناگون مورد بررسی قرار گرفت.
محسن بدرسمای عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، فناوری پرینت سهبعدی فلزی را دستهای از روشهای ساخت افزودنی دانست که طی ان قطعات سهبعدی با خواص مکانیکی و متالورژیکی بسیار خوب و از یک فایل سهبعدی به صورت مستقیم تولید میشود.
به گفته وی صنایع هوایی و هوافضا، تولید انرژی، پزشکی و قطعات صنعتی از عمده کاربردهای این فناوری هستند.
بدرسمای همچنین بیان کرد: ارزش فناوری چاپ فلزی در سال 2016 به یک میلیارد دلار رسید و پیشبینی میشود تا 10 سال آینده این رقم 6.6 میلیارد دلار برسد.
سوده امیرخانی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف در بخش بعدی سخنرانیها از فناوری نوظهور «ارگان آن اچیپ» سخن گفت و بیان مرد: در این فناوری ارگانهای بدن بر روی یک چیپ شبیهسازی میشوند.
وی اشاره کرد که فناوری شبیهسازی بافت، به دلیل اهمیت بالایی که در صنایع داروسازی دارد مورد توجهی ویژه قرار گرفته است و فناوری چاپ سهبعدی شبیهسازی بافت را به واسطه استفاده از مواد چندمنظوره در چاپ امکانپذیر کرده است.
امیرخانی در بخش بعدی فناوری نوین کربن 3D را معرفی کرد و گفت: این فناوری از سال 2014 وارد بازار شده است و بر روی آن بیش از 100میلیون دلار سرمایهگذاری شده است.
وی افزود: تفاوت این فناوری با فناوریهای پیشین، استفاده از تکنیک کلیپ در آن است که بر اساس این تکنیک مواد بر روی یکدیگر رشد داده میشوند.
در پایان این سخنرانی نیز تجربه موردی در حوزه چاپ سهبعدی و دندانپزشکی بازار ایران ارائه شد.
در ادامه، سخنرانی به موضوع «فبلبها و ساخت دیجیتال»، اختصاص داشت که توسط یکی از فعالان حوزه دانشبنیان ارائه شد.
نوریان در این سخنرانی، فبلبها را لابراتوار ساخت دیجیتال و طراحی ساخت آینده دانست و افزود: فبلبها کارگاههایی هستند که کاربست خلاقانهی دستگاههای ساخت دیجیتال در تلاقی با طراحی دیجیتال در آنها مورد توجه قرار میگیرد.
همچنین سخنرانی ساخت داربستهای مهندسی بافت با فناوری چاپ سهبعدی توسط مهران صولتی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه شد.
بر اساس این گزارش، نمایشگاه چاپ سهبعدی و مسابقه بهترین چاپگرهای سهبعدی ایرانی، با رقابت بیش از 16 شرکت فناور ایرانی فعال در صنعت چاپ سهبعدی و حضور بیش از 30 شرکت داخلی و خارجی فعال این حوزه از 11 تا 13 اردیبهشت ماه سال جاری در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی میزبان علاقمندان است.
ارسال به دوستان